Om Behandlinger

Individuel behandling:
Ved første konsultation undersøges/diagnosticeres patienten og forløbet tilrettelægges i samråd med patienten. De følgende behandlinger tilrettelægges og justeres løbende i forhold til effekten af behandlingen.

Da klinikken er lille har vi en bred erfaring indenfor vidt forskellige problematikker i bevægeapparatet. Især omkring skulder/nakke gener og hovedpine har vi stor erfaring.

Priser:
Med en lægehenvisning får du tilskud fra sygesikringen – dette ER fratrukket i følgende priser:
1. konsultation: 283,91 kr.
Normal behandling: 180,52 kr.
Udeblivelse: 297,40 kr.

Er du medlem af Danmark vil du modtage et tilskud herfra på 133 kr. for 1. konsultation og 88 kr. for en normal behandling.
Har du helbredstillæg fra kommunen gælder dette også for fysioterapeutisk behandling.

Vederlagsfri behandling:
Egen læge kan henvise til vederlagsfri behandling, hvis man hører ind under nogle bestemte diagnosegrupper (fx apoplexi, parkinson, større amputationer, kronisk leddegigt mv.) Det foregår som udgangspunkt på hold, men med forudgående individuelle undersøgelser og instruktioner. Der er dog mulighed for individuel træning, hvis patienten ikke er egnet til holdtræning og har et svært fysisk handicap.

Hjemmebehandling:
Hvis praktiserende læge skønner at en patient ikke er i stand til at komme til behandling på klinikken, tilbyder vi hjemmebehandlinger.

Velvære massage:
Du kan bestille en dejlig velvære massage hos Hanstholm Fysioterapi – eller måske forære et gavekort til det. Der sættes ca. 30 min. af til behandlingen. Pris: 250 kr.

Behandlinger af børn:
Se nærmere under punktet Børn i balance