Om Hanstholm Fysioterapi

Lene Larsen

Jeg er uddannet i ’95 fra Fysioterapeutskolen i Holstebro og har tidligere arbejdet på Nykøbing M Sygehus.
Siden jeg i 2000 overtog klinikken, har jeg arbejdet med alle tænkelige problematikker i bevægeapparatet.
Jeg har henover årene været på forskellige kurser relateret til både ryg, nakke og skuldre. Desuden arbejder jeg meget med holdtræning på vidt forskellige funktionsniveauer og er også certificeret GLAD- instruktør for hofte- og knæartrose.

 
Helle Billeschou

Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Holstebro i 2005 og har været her på klinikken siden maj 2006. Tidligere har jeg arbejdet med neurologisk genoptræning og indenfor hjælpemiddelområdet.
Hos Hanstholm Fysioterapi står jeg for mange af hjemmebehandlingerne, hvor jeg tager ud til folk og træner med dem hjemme, når de ikke har mulighed for at komme på klinikken. Jeg har et bredt udvalg af forskellige hold: almene motionshold, lungehold og babymotorik/efterfødselstræning. Desuden er det mig der primært står for behandling og træning af de børn, der kommer i klinikken. Derudover har jeg naturligvis alle typer patienter, som kommer med henvisning fra egen læge.

Maibritt Christensen

Hej, jeg hedder Maibritt Frøkjær Christensen. Jeg er uddannet i sommeren 2014 på VIA University College Holstebro.
Efter endt uddannelse startede jeg på Nordthy Klinik for fysioterapi som sommerferievikar, dernæst et 10 måneders barselvikariat
September 2015 blev jeg færdig som ridefysioterapeut, en overbygning på fysuddannelsen. Jeg er på Hundborg/Midtthy Rideklub, hvor jeg er mandag, tirsdag og torsdag.
Jeg startede her på klinikken 1. februar 2016 hvor jeg er at finde onsdag og fredag. Her har jeg individuelle behandlinger af forskellige typer af skader/skavanker, hjemmebehandling og gok-hold, som pt består af et damehold om onsdagen, hvor vi laver træning for hele kroppen og om fredagen har jeg to herrehold, hvor det også handler om den generelle træning af hele kroppen og for at får kroppen i bevægelse og pulsen op.

 
Poula Lyhne

Jeg er her på klinikken om formiddagen og er det første ansigt du møder. Jeg modtager tidsbestilling og varetager alt indenfor registrering og andet forefaldende arbejde.